Home » Stories » Countries » Netherlands » De Scheveningse PIER is terug!

De Scheveningse PIER is terug!

"Het is helemaal niet saai, maar juist hipper geworden. De Scheveningse PIER is terug!!"

In de buurt van Den Haag? "Even een wandeling op het strand van Scheveningen", is wat we besloten zaterdagavond. Vast heel saai, maar het is altijd lekker om even een frisse neus te halen.

Nadat we het braakliggende gedeelte van de boulevard waren gepasseerd, wat de verwachting bevestigde, werden we toch overvallen door nieuwsgierigheid. Zagen we het echt goed? DE PIER GAF LICHT! Dit moeten we checken.

We belandden in een jubelende sfeer, waarbij mensen dronken, lachten en proosten. Een glimlach ontstond automatisch bij het aanschouwen van het gebeuren. "Hier kunt u kaartjes kopen mevrouw", riep een student achter de toonbank. UH...kaartjes kopen? En ja hoor, we waren zomaar, zo in ene, in een bierfestival beland. 😀

Borg voor een glas en muntjes om een bier naar keuze te nuttigen. Bierbrouwers uit alle windstreken kwamen naar de pier met hun kraampje, om hun beste brouwsels te tonen. Het was te grappig: lopen over de pier met bier, shoppen met bier, toiletteren met bier, genieten van het uitzicht met bier.....jullie snappen wat voor hilariteit dat gaf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *