Home » Stories » Countries » Thailand » Aloft Hotel

Aloft Hotel

Een prachtig nieuw oogend hotel, in Bangkok, Thailand. Aloft hotel is in de puntjes verzorgd en schoon. De standaard kamers zijn comfortabel en praktisch. Het zijn hele fijne kamers! Het ontbijt is zeer lux en van goede kwaliteit. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Aloft hotel kent hoogbouw: de kamers beginnen vanaf de 11e verdieping, zwembad op de 10e en de eetzaal op de 8e verdieping.

Het zwembad lijkt klein, maar is uiteindelijk lang genoeg om baantjes te trekken. Tegelijkertijd heb je uitzicht over Bangkok. Zeker ‘s avonds de moeite waard, want het zwembad is tot 23:00 uur open. Overdag kun je genieten van de zon, met een hapje of een drankje. De gym zit ernaast en is voorzien van luxe apparaten. Handdoeken en water is voor onbeperkt gebruik.

Voor de rest is het hotel ook voorzien van een coffee corner, waar je snacks en alcohol kan kopen. ‘S avonds kan er geborreld worden met leuke deals, zoals happy hour.

TIP: neem geen gerechten van de kaart, dat is niet de moeite waard.

Aloft hotel is gelegen in een bruisend gebied. Om de hoek zit een SevenEleven supermarkt. Een straat verder zijn meerdere cleaning services. Erg makkelijk te vinden via Google Maps. Daarnaast zijn er in de buurt barretjes, restaurants en eetkraampjes. Om te shoppen zijn er meerdere winkelcentrums in de omgeving. In het weekend kan het daar wel ontzettend druk zijn. En een andere district is zo te bereiken via de metro die op loopafstand van het hotel zit.

KORTOM: een comfortabel en lux hotel, waar van alles te beleven valt.

 

 

Contacts

Aloft Bangkok

35 Sukhumvit Soi 11

Sukhumvit Road, Klongtoey-nua, Wattana,

Bangkok, 10110, Thailand

Tel: 662 207 7000

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *