Home » Stories » Countries » Australia » Final days before Australia

Final days before Australia

In the last couple of days we cleaned the house, packed our bags and saw all of our friends and family. When it comes to meeting our friends and family I always promise to myself that we should do this again sometime and I really do! A really good reason to leave the country for a short time. Therefore, we spent some really good time with family for fancy dinners and enjoying a barbie, seeing our ‘gezelligheid’ group for multiple times, which is always Gezellig :D, I met the girls for a brunch, partied with all Thijs his rugby mates, had a wonderful evening with colleagues and leaving the country at the airport with a master gat to cathering. You can imagine, this took some planning and it was, to get fridge empty for example. It was really hard, enjoying ourselves and eating everywhere else besides home. We could not get it into our double dutch minds to trough food away. We made it trough the end and our house, also known as Crystal Palace, is clean and ready to left alone.

Één van de redenen om voor een kortere periode Nederland te verlaten is dat je iedereen weer eens ziet. We kletsen met iedereen bij en mensen wensen je iets moois toe. Zo hebben we de afgelopen tijd met familie en vrienden lekker gegeten en voor de laatste keer gebarbecued, onze Gezelligheid vrienden meerdere keren gezien voor verschillende gelegenheden, erg gezellig ;), ik en Marloes zijn verrast door de ladies, gefeest met de Rugby vrienden en we hadden een geweldige avond met Thijs zijn collega’s. Al deze fantastische herinneringen zorgt ook voor enige planning, want uiteindelijk moet bijvoorbeeld ook de koelkast leeg. ? We konden het niet in onze Nederlandse harten verkrijgen om het voedsel weg te gooien, dus enige maaltijden werden uitgedeeld of opgegeten. Uiteindelijk is het huis Crystal Palace nog nooit zo schoon achtergelaten. Tijd om te gaan!

Comments are closed.