Home » Stories » Countries » Bonaire » Winterdip? Bonaire kan je erover heen helpen!

Winterdip? Bonaire kan je erover heen helpen!

"Zaten wij maar op Bonaire", is wat de HRLM Globetrotters dachten toen we vorige week naar 'Ik Vertrek' keken. Dit keer met Hans en Karin die een ‘adventure golf’ wilden en nog steeds willen starten. Inderdaad, het is nog niet gelukt. Het stel zorgde voor opschudding, haalde de DWDD en werd het gesprek van de dag. Tja, die verrekte winterdip!

Een paar jaar geleden zijn we rond deze tijd gevlucht naar Bonaire om te ontsnappen aan het donkere en gure weer. Bonaire heeft ons erover heen geholpen; zon, zee en strand. Doordat het onderdeel is van de Benedenwindse Eilanden in het Caribisch gebied, heeft het een tropisch klimaat. Ook al zijn de maanden januari en februari de koelste maanden; de gemiddelde temperatuur is 29°C met heel veel zon. Eigenlijk om over onze eigen winterdip heen te komen, halen we onze verhalen uit de kast en delen we onze tips graag met jullie.

  1. Marly
    | Reply

    Top adviezen…… 🙂 Ik ga er gelijk maar weer wat aan/mee doen! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *