Home » Stories » Countries » Thailand » Co van Kessel

Co van Kessel

Co van Kessel biedt fietstochten aan in Bangkok, Thailand. Zeker voor Nederlanders een geweldige ervaring om mee te maken. Een halve dag fietsen door typische marktstraatje, woonwijken en diverse velden. Heel afwisselend dus! De fietsen kunnen afgesteld worden en zijn goed genoeg om een eind erop te rijden. De begeleiding doet er alles aan om het comfortabel voor ons te maken: laatkomers worden gebracht, bij pech is er iemand bij je en je wordt in de gaten gehouden.

Combinatie met boottocht is zeer zeker aan te raden. Met je groep ga je in een traditionele boot langs woonwijken op water, echt prachtig om te zien. Hierdoor fiets je ook in een ander gebied. Daarnaast krijg je de kans om traditioneel en lokaal te snacken en te lunchen. Het is voldoende voor de hele ochtend en middag.

TIP: ik zou een lange broek aan doen voor de lange afstanden. In bepaalde wijken en tempels zijn er loslopende honden die enthousiast kunnen doen. (Ze doen verder niets.) Daarnaast is een lange broek ook fijn ivm muggen. Zeker als je langs de velden rijdt is het praktisch.

KORTOM: begeleiding neemt je mee naar unieke locaties waar je veel ziet en proeft!

 

 

Contacts

Co van Kessel Bangkok Tours
River City Shopping Center (Rm. 164)
23 Charoen Krung Road, Soi 24
Sampantawong, Bangkok 10100 Thailand
Tel: +66 (0)2 639 7351
Email: contact@covankessel.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *